Diensten

Verzekeringen

Zowel zakelijk als privé loopt u financiële risico’s. Ik breng deze risico’s voor u in kaart.
Daarnaast krijgt u een verzekeringspakket op maat, met uitstekende voorwaarden en kortingen op de premie. Deze pakketten heb ik ontwikkeld samen met VDRD.

Arbeidsongeschiktheidsanalyse

Als u ziek wordt en gedeeltelijk of helemaal niet meer kunt werken, heeft dat uiteraard gevolgen voor uw financiële situatie. Zelfs de voortzetting van uw praktijk kan in gevaar komen.
WL Financieel Advies berekent aan de hand van een financiële analyse de hoogte van de te verzekeren bedragen. Op deze manier bent u altijd optimaal verzekerd en betaalt u nooit teveel! Ik werk o.a. samen met Movir, Reaal en de Amersfoortse. Een lidmaatschap van uw beroepsorganisatie kan u een extra korting opleveren.

Pensioenanalyse

Is uw pensioen goed geregeld? Meestal is het beroepspensioenfonds een basisvoorziening. Maar wist u dat er verschillende fiscale voordelen bestaan voor het opbouwen van uw (aanvullend) pensioen? WL Financieel Advies zet de beste mogelijkheden voor u op een rij.

Hypotheek- en praktijkfinancieringen

Bij hypotheek- en praktijkfinancieringen zijn er veel verschillende mogelijkheden. We kunnen zorgen voor een zeer concurrerende offerte omdat we met alle geldgevers zaken doen.

Aan- en verkoop van tandartspraktijken

Ik heb al ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden en bemiddelen van (tandarts)praktijken. En, altijd naar tevredenheid van mijn klanten. Daarom bent u bij mij aan het juiste adres!